Koupit nebo pronajmout

Nemovitosti

Typ nemovitosti

Zvolte si typ nemovitosti

Okres

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.rk-klic.cz našimi klienty a zájemci o naše služby a produkty.

2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit vás (subjekty údajů) s vašimi právy a poskytnout srozumitelné informace o tom, jak bude s osobními údaji nakládáno.

3. Vážíme si Vaší důvěry, se kterou nám své osobní údaje poskytujete, a proto již nyní postupujeme při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale nakládání s osobními údaji přizpůsobujeme i Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR.

4. Jen pro úplnost uvádíme, že předpokládáme, že veškeré údaje, které nám sami poskytnete, jsou údaji pravdivými a aktuálními a že v případě, kdy dojde v tomto směru ke změně, budete nás o ní bez zbytečného prodlení informovat, abychom i my mohli zjednat nápravu.

POUČENÍ k reakci zákazníka

POUČENÍ ve smyslu ust. § 21 zák.č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále jen jako "Poučení“) realizované ze strany společnosti Reality KLÍČ s.r.o. se sídlem Husovo nám. 583/18, 390 02 Tábor 2, IČ: 28122721, zapsané v OR vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 18549 zastoupené Mgr. Karolinou Svatošovou jednatelem společnosti tel.: 777 632 219, e-mail: svatosova@rk-klic.cz, další informace o zprostředkovateli na www.rk-klic.cz (dále jen jako „Realitní kancelář“) adresované všem potencionálním klientům Realitní kanceláře, kteří reagují na nabídku Realitní kanceláře, poptávají nebo nabízejí nemovitost, vyplňují poptávkový nebo nabídkový formulář a/nebo jakoukoliv formou poskytují osobní údaje Realitní kanceláři (dále jen jako „Klient“)